Spor

Saha karıştı: 6 kırmızı kart, 1 gözaltı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 18. haftasında gerçekleşen Bursaspor-Diyarbekirspor maçı, konuk ekipten Bünyamin Yürür'ün attığı gol sonrası olaylı bir hal aldı. Yürür'ün taraftara yönelik jesti saha içinde gerginliğe sebep oldu. Bu durumun ardından yaşanan arbede, altı futbolcunun kırmızı kart görmesine yol açtı. Sahaya giren bir taraftar da olaylar sonucu gözaltına alındı.

Abone Ol

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, Bursaspor ve Diyarbekirspor arasında gerçekleşen 18. hafta mücadelesinde futbolcular arasında bir arbede yaşandı.

Bursa Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Diyarbekirspor, Yasin Dülger'in 25. dakikada attığı golle öne geçti. Karşılaşmanın 82. dakikasında Bünyamin Yürür'ün golüyle Diyarbekirspor skoru 2-0'a getirdi. Ancak maçın 89. dakikasında oyuncular arasında yaşanan bir ikili mücadele sonrasında olaylar çıktı.

Hakem Burak Taşkınsoy, olayların ardından Bursasporlu Çağatay Yılmaz'a ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

Gerilimin yükselmesiyle taraftarlar sahaya yabancı maddeler fırlattı. Polis ekipleri, seyircilerin sahaya girmemesi için tedbir aldı.

Hakem, yaşanan olaylar sebebiyle saha içinde her iki takımdan toplam 6 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Arbede sırasında konuk ekip oyuncularından bazıları soyunma odasına doğru ilerledi. Ancak bu oyuncuların geri dönmesiyle maç kaldığı yerden devam etti ve hakem kısa süre sonra karşılaşmayı tamamladı.

Müsabakanın bitişinin ardından Diyarbekirspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, polis ekiplerinin oluşturduğu güvenlik çemberini geçerek soyunma odasına doğru ilerledi.