31 Aralık ve 1 Ocak'ın tatil olup olmayacağı veya yarım gün olarak mı kabul edileceği konusunda tatil takvimine dair beklentiler ve belirsizlikler var. Güncel resmi duyuruları ve yetkili kaynakları takip etmek, bu konuda kesin bilgiye ulaşmanın en sağlam yoludur.

Yılın son günlerinde, yeni yılı karşılamak için insanlar hazırlıklarını sürdürüyor. Özel sektörde ve kamu sektöründe çalışanlar, 1 Ocak Pazartesi gününün tatil olup olmadığını merak ediyor. Eğer 1 Ocak tatil ilan edilirse, bu yılın yılbaşı tatili üç gün sürecek demek olacak. Ancak, 1 Ocak 2024'ün Pazartesi günü tatil olup olmayacağı konusunda kesin bir bilgi mevcut değil. Tatil durumu ve detayları öğrenmek için resmi duyuruları takip etmek en doğru yaklaşım olacaktır.

1 ocakk

1 OCAK 2024 PAZARTESİ TATİL Mİ?

1 Ocak, Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanunu'nda resmi tatil olarak kabul edilen günlerden biri olarak yer alıyor.

31 ARALIK TATİL Mİ YOKSA YARIM GÜN MÜ?

31 Aralık, resmi tatil olarak tanımlanmamış olsa da, bu yıl 31 Aralık Pazar gününe denk geldiği için yılbaşı tatili hafta sonu ile birleşiyor ve üç günlük bir tatili beraberinde getiriyor.

30 Aralık Cumartesi 2023 - hafta sonu tatili

31 Aralık Pazar 2023 - hafta sonu tatili

Kırmızı kitap olarak biliniyor…Gizli anayasa güncellenecek! Kırmızı kitap olarak biliniyor…Gizli anayasa güncellenecek!

1 Ocak Pazartesi 2024 - resmi yılbaşı tatili

1 OCAK 2024 OKULLAR AÇIK MI?

1 Ocak'ın resmi tatil ilan edilmiş olması sebebiyle, bu tarihte eğitim yapılmayacak ve dolayısıyla okullar da kapalı olacak.

Editör: Yağmur Sezgin