• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 62.990 %-1.93
  • ETHERIUM 3.110 %-0.57
17°
4 hafta önce Güncel

Oy kullanmama cezası Türkiye Yerel Seçimleri'ne kısa bir süre kala gündemde en çok araştırılan konu başlıkları arasında yerini aldı. Peki, Oy kullanmama cezası var mı, uygulanacak mı? 2024 Oy kullanmama cezası ne kadar, kaç TL? işte detaylar.

1 ay önce Güncel

Bakan Işıkhan, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır" açıklamasını yaptı. SSK kapsamındakilere 2, 3 ve 4 Nisan, Bağ-Kur emeklilerine 5 Nisan, Emekli Sandığı emeklilerine ise 2, 3 ve 5 Nisan'da ödeme yapılacak.

1 ay önce Teknoloji

Elon Musk'un beyin çipi şirketi Neuralink, çip implante edilen ilk hastasını çevrimiçi satranç oynarken canlı yayınladı.

1 ay önce Ekonomi

Merkez Bankası, piyasa katılımcıları anketini yayınladı. Ankete göre yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 42,96'dan yüzde 44,19'a yükseldi. Dolar/TL beklentisi ise 40,02'den 40,53'e çıktı.

1 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu.

1 ay önce Yaşam

Gelecek eğitim öğretim yılından itibaren tüm özel okulların derslerde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ücretsiz ders kitaplarını okutması zorunlu olacak.

1 ay önce Spor

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Union Saint Gilloise ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Yüzbinlerin merak ettiği hem Fenerbahçe hem de Union Saint Gilloise'in ilk 11'ine ilişkin arama motorlarından, " Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı saat kaçta?" diyerek aratan futbol severler beklemede.

1 ay önce Kim Kimdir

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ortak operasyonla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a satan 7 kişi gözaltına alındı. Peki, Hamza Turhan Ayberk kimdir kaç yaşında? Hamza Turhan Ayberk aslen nereli? İşte detaylar haberimizde.

1 ay önce Güncel

Nisan ayının başındaki MGK toplantısında ele alınacağı ifade edilen, devletin "gizli anayasası" olarak da nitelendirilen ve kamuoyunda "Kırmızı Kitap" olarak adlandırılan Milli Güvenlik Siyaseti Belgesi'nin güncellenmesi için harekete geçildi.

1 ay önce Güncel

"En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı yeterli değil." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz." açıklamasında bulundu.