2023 süper kupa final maçı nerede oynanacak? Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan resmi bir duyuru ile 2023 Turkcell Süper Kupa maçının tarihinin değiştiği açıklandı. Bu duyuru sonrasında, futbolseverler tarafından merakla beklenen yeni maç tarihi araştırılmaya başlandı. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa final maçının tarihi hakkındaki detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Futbolseverler, bu prestijli karşılaşmanın tarihini öğrenmek için heyecanla beklemeye devam edeceklerdir.

2023 SÜPER KUPA FİNAL MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan resmi açıklamada, "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacaktır. Maç, Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacaktır." şeklinde bir duyuru yapıldı. Bu değişiklik önceki açıklamalarla farklı bir tarihi ve saat dilimini içermektedir. Futbolseverler tarafından merakla beklenen bu maç, yeni tarihiyle heyecanla beklenmektedir.

GALATASARAY - FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

2022-2023 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da, Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda gerçekleşecektir. Bu heyecanla beklenen mücadele, futbolseverler için büyük bir öneme sahiptir.

FENERBAHÇE’DEN KUPA MAÇI AÇIKLAMASI

Messi ve Ronaldo maçı hangi kanalda, saat kaçta? Al-Nassr - Inter Miami maçı şifresiz nasıl izlenir? Messi ve Ronaldo maçı hangi kanalda, saat kaçta? Al-Nassr - Inter Miami maçı şifresiz nasıl izlenir?

Fenerbahçe Divan Kurulu, dün düzenlenen toplantısında Süper Kupa finalinin İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı veya Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanması yönünde tavsiye kararı aldı. Divan Kurulu önergesinde, "Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Kupa Finali'nin Atatürk ilke ve devrimlerine karşı bir ülkede oynanmasının Fenerbahçe'nin tarihine ve değerlerine uygun olmadığını" belirterek finalin Türkiye'de bir statda oynanması teklifinde bulundu. Yapılan oylama sonucunda önerge oybirliğiyle kabul edildi. Türkiye Futbol Federasyonu ise Süper Kupa müsabakasının 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacağını duyurmuştu.

GALATASARAY’DAN KUPA MAÇI AÇIKLAMASI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu toplantısında alınan kararı değerlendirerek, "Süper Kupa'nın, Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye'de oynanması yönünde divan kararı aldık" şeklinde bir açıklama yaptı. Özbek, toplantının gündeminde birçok konunun bulunduğunu ve bunlardan birinin de Süper Kupa'nın Türkiye'de oynanması olduğunu belirterek, "Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu'nun görüşü kupanın Türkiye'de oynanması yönündedir" dedi.

Editör: Haber Merkezi