2024 hac ücretleri ne kadar olacak? Hac fiyatları açıklandı mı, kaç TL? 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen hac kura çekimi, kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran 2 milyon 473 bin 65 kişinin katılımıyla tamamlanmıştır. Hacı adaylarının heyecanla beklediği bu önemli adımın ardından, kura sonuçları açıklandı.

2024 HAC ÜCRETLERİ NE KADAR OLACAK?

2024 yılı Hac kesin kayıt işlemleri şu an itibariyle başlamamış durumdadır. 2023 yılında ise kesin kayıt işlemleri için organizasyon tercihi, havalimanı seçimi, hac konaklama ve oda tercihleri işlemleri 13 Mart 2023 Pazartesi günü saat 08.00'den itibaren e-Devlet üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilebilmişti. Diyanet İşleri Başkanlığı, hacı adaylarının bu önemli süreci rahatça yönetebilmeleri için gerekli bilgileri paylaşmıştı. Kesin kayıt işlemleri başladığında, hacı adayları kayıt tarihlerini ve işlem detaylarını Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi iletişim kanalları aracılığıyla öğrenebilirler.

HAC FİYATLARI AÇIKLANDI MI, KAÇ TL?

2024 hac ibadeti için ücretlerin kura çekimi sonrasında açıklanması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl açıklanan 1 kişilik hac fiyatları aşağıda belirtilmiştir:

Kırmızı kitap olarak biliniyor…Gizli anayasa güncellenecek! Kırmızı kitap olarak biliniyor…Gizli anayasa güncellenecek!
  • 2 Kişilik Oda: 26.000 SAR
  • 3 Kişilik Oda: 24.000 SAR
  • 4 Kişilik Oda: 22.000 SAR

Yeni yıl için güncel ücretler kura sonuçlarının ardından açıklanacak ve hacı adayları bu bilgilere ulaşabilecekler. Hac ücretleri genellikle konaklama türüne ve odadaki kişi sayısına göre değişkenlik gösterir. Bu bilgiler, Diyanet İşleri Başkanlığı veya ilgili resmi kanallar aracılığıyla duyurulur. Hacı adaylarının ücretler hakkında güncel bilgilere ulaşabilmeleri için bu resmi kaynakları takip etmeleri önemlidir.

Editör: Haber Merkezi