Ekonomi

2024 tütün ikramiyesi verilecek mi? Tütün ikramiyesi ne kadar, kaç TL?

Yaptığı görevin sebep ve tesiriyle hayatını kaybeden ve SGK tarafından vazife/harp malulü olarak değerlendirilen TSK personelinin (yedek subay, erbaş ve er dahil) aylık bağlanan dul ve yetimlerine (eş, çocuk, anne ve babaları) başvuru tarihini izleyen yılın en geç ilk üç ayı içinde ve takip eden her yıl ek ödeme yapılıyor. Ödeme miktarı ilgili kanun hükümlerine göre değişiyor.

Abone Ol

2024 yılı tütün ikramiyesi ödeme tutarları henüz belli olmamakla birlikte bu yıl verilip verilmeyeceğide merak konusu. Konu hakkında güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

Tütün İkramiyesi 2024 ödemesi ne zaman yapılacak?

Tütün ikramiyesi 2024 yılı ödemeleri için belirlenen tarih ve miktar merak ediliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından aylık bağlanmış olan vazife/harp malulü erbaş ve erler ile 2330 sayılı Kanun kapsamında aylık bağlanan korucu ve siviller ile bunlardan ölenlerin dul ve yetimlerine tütün ikramiyesi ödemesi gerçekleştiriliyor. Ancak, 2024 tütün ikramiyesi miktarı ve ödeme tarihi hakkında resmi bir duyuru yapılmamıştır.