Galatasaray Gaziantep FK maçı öncesinde Muslera gelişmesi Galatasaray Gaziantep FK maçı öncesinde Muslera gelişmesi

Bayern Münih - Galatasaray maçı şifreli mi? Bayern Münih - Galatasaray maçı ücretsiz nasıl izlenir? Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, dördüncü maçında Alman devi Bayern Münih'e deplasmanda konuk olacak. İlk maçı kendi sahasında 3-1'lik skorla kaybeden sarı-kırmızılılar, bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

BAYERN MÜNİH - GALATASARAY MAÇI ŞİFRELİ Mİ?

Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans sergileyerek grupta ikinci sıraya yükseldi. Tek yenilgisini Bayern Münih karşısında alan sarı-kırmızılılar, namağlup lider Bayern Münih'e karşı deplasmanda puan arayacak.

Futbolseverler, karşılaşmanın şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyorlar. Daha önceki iki maç, Exxen tarafındaki aşırı yoğunluk nedeniyle TV8.5 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanmıştı. Bu nedenle bu maçın da aynı şekilde yayınlanıp yayınlanmayacağı büyük bir ilgiyle bekleniyor. Peki, Bayern Münih - Galatasaray maçı ücretsiz nasıl izlenir?

BAYERN MÜNİH - GALATASARAY MAÇI ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

Temsilcimiz Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynayacağı maç, Exxen ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak. Ancak, daha önceki maçlarda olduğu gibi aşırı yoğunluk olması durumunda karşılaşmanın tekrar TV8.5'ten şifresiz olarak verilebileceği belirtiliyor.

Şu an için böyle bir durum söz konusu değil ve müsabaka Exxenspor üyelerine açık olarak Exxen platformunda yayınlanacak. Futbolseverler, Exxen üzerinden maçı izlemek için üyeliklerini kontrol etmeli ve Exxenspor üyeleri için yayınlanan platformu kullanmalılar.

Editör: Haber Merkezi