Bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi! Yoğun yağış ve fırtına, birçok ilde hayatı olumsuz etkiledi.

BAZI İL VE İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul'da yağış ve fırtınanın etkisiyle kentin bazı noktalarında ağaçlar devrildi, inşaat alanında toprak kayması meydana geldi. Şile'de derenin taşması sonucu birçok iş yerini su bastı.

Valiliğin açıklamasına göre Şile'de yarın ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan kamu personeli de 1 gün idari izinli sayılacak.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliğinin açıklamasına göre, ildeki olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de bir gün idari izinli sayılacak.

BOLU

Bolu Valiliği, il genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 20 Kasım 2023 tarihinde 1 gün idari izinli sayılacaktır.

SAKARYA VE DÜZCE

Sakarya ve Düzce'de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Yığılca ve Akçakoca ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Şiddetli yağış ve fırtınanın etkisiyle Yığılca ve Akçakoca'da birçok ev ve iş yerini su bastı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Sakarya'nın Hendek ilçesinde ise taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Hendek Kaymakamlığı, ilçenin yüksek mahallelerindeki olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle belirli mahallelerdeki taşımalı eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

AMASRA

Bartın'ın Amasra ilçesinde, olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi. Amasra Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, ilçede yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle bu tedbirin alındığı belirtilerek, aynı tarihte kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de 1 gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Beklenen oldu KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi Beklenen oldu KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi

KARABÜK

Karabük Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Eflani ve Eskipazar ilçelerinde meydana gelen kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle 20 Kasım Pazartesi günü taşımalı eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.

Editör: Haber Merkezi