Oy kullanmama cezası var mı, uygulanacak mı? 2024 Oy kullanmama cezası ne kadar, kaç TL? Oy kullanmama cezası var mı, uygulanacak mı? 2024 Oy kullanmama cezası ne kadar, kaç TL?
Ek tercih 2023 kayıtları ne zaman başlıyor? 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. Adaylar sonuçlara "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ulaşabilirler. 2023-2024 öğretim yılı için üniversite ek kayıt işlemleri tamamlanmıştır. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, üniversiteye yerleşen adayları tebrik ederek başarılar diledi. Yerleşen adaylar, tahsillerini en verimli şekilde tamamlayacaklarına inanılıyor.

EK TERCİH 2023 KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adaylar, kayıt işlemlerini 27 Eylül ile 3 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu süre zarfında adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim