Maçlarda Passolig kalkıyor mu? Maç bileti nereden, nasıl alınacak? Maçlarda Passolig kalkıyor mu? Maç bileti nereden, nasıl alınacak?

Fenerbahçe 9’da 9 yaptı! Namağlup devam ediyor. Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, Hatayspor'u Ülker Stadı'nda ağırladı ve bu zorlu mücadeleden 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'nin attığı goller Szymanski, Osayi Samuel, Dzeko ve İrfan Can Kahveci tarafından kaydedildi. Bu sonuç, Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki başarılı performansına bir yenisini ekledi.

FENERBAHÇE 9’DA 9 YAPTI!

Fenerbahçe ile Hatayspor arasındaki karşılaşma, Ülker Stadı'nda 19.00'da başladı ve maçı hakem Volkan Bayarslan yönetti. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, önceki Kasımpaşa maçının 11'ine göre tek bir değişiklik yaparak Jayden Oosterwolde'nin yerine Bright Osayi Samuel'e görev verdi.

Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel ise Süper Lig'in 8. haftasında oynadıkları Konyaspor maçının ilk 11'inden 2 değişiklik yaparak takımını Fenerbahçe karşısında sahaya sürdü. Demirel, savunmada Kamil Ahmet Çörekçi'nin yerine Recep Burak Yılmaz'a, sol kanatta ise Lamkel Ze'nin yerine Joelson Fernandes'e forma verdi.

"GAZZE'DE YAPILAN ZULMÜ KINIYORUZ!"

Futbolcular, sahaya "Gazze'de yapılan zulmü kınıyoruz!" yazılı pankart ile çıkarak bu insanlık dışı olaylara dikkat çekti.

Sarı-lacivertliler, 2023-2024 sezonunda hem ligde hem de Avrupa'da oynadığı 17 maçı da kazanarak etkileyici bir performans sergiliyor. Puan kaybı yaşamadan yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Teknik direktör İsmail Kartal önderliğindeki Fenerbahçe, haftayı 27 puanla lider tamamladı, takımın şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Hatayspor ise Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde ligin 9. haftasında Fenerbahçe'ye karşı aldığı mağlubiyetle zorlu bir mücadele veriyor.

Editör: Haber Merkezi