Hasan Bitmez sağlık durumu nasıl? TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, fenalaşarak yere düştü ve başını merdivenlere vurdu. Olayın ardından Bitmez'e ilk müdahale Meclis'te yapıldı. Uzun süre kalp masajı uygulanan Bitmez, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bitmez'in durumu ciddiyetini koruyor. Saadet Partisi Basın Müşaviri Hacı Murat Uzgur, "Kocaeli Milletvekilimiz Genel Başkan Yardımcımız Hasan Bitmez Bey’in durumu ciddiyetini koruyor. Bilkent Şehir Hastanesi’nde tıbbi müdahale devam ediyor" açıklamasını yaptı.

HASAN BİTMEZ SAĞLIK DURUMU NASIL?

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM kürsüsünde konuşma yaparken aniden baygınlık geçirdi. Bitmez'e hemen müdahale edilerek uzun süre kalp masajı yapıldı. Ardından sedye ile Genel Kurul salonundan çıkarılan Bitmez, ambulansla Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saadet Partisi Basın Müşaviri Hacı Murat Uzgur, "Kocaeli Milletvekilimiz Genel Başkan Yardımcımız Hasan Bitmez Bey’in durumu ciddiyetini koruyor. Bilkent Şehir Hastanesi’nde tıbbi müdahale devam ediyor." şeklinde açıklama yaptı.

HASAN BİTMEZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Hasan Bitmez, 1969 yılında Giresun’un Alucra ilçesinde doğdu. Gebze İmam Hatip Lisesi mezunu olan Bitmez, eğitimini El-Ezher Üniversitesi Usuluddin Fakültesi’nde tamamladı.

Erzincan'da maden felaketi! Erzincan'da maden felaketi!

Bitmez, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif rol aldı. Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği, Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Dergisi, International Islamic Federation of Student Organizations, International Youth Form, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi gibi kuruluşlarda kuruculuk ve başkanlık gibi çeşitli kademelerde görevler üstlendi.

Arapça ve İngilizce bilen Bitmez, halen İslam Birliği Araştırmaları Merkezi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı ve TBMM 28. Dönem Kocaeli Milletvekili olan Bitmez, evli ve bir çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi