Milyoner’deki 5 milyon TL değerindeki sorunun yanıtı ne? Kuş uçuşu çizgi nerede kesişir? Sinop Hatay, Iğdır, Gökçeada! ATV'nin her hafta büyük bir ilgiyle izlenen ve aynı zamanda en çok para kazandıran programı olan Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam etti. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'de bugün tarihi bir an yaşandı. Artan ödül miktarı olan 5 milyon TL, bu sefer ilk kez açıldı ve büyük bir heyecan yarattı. Yarışmacılar, bu büyük ödül için yarıştılar ve soruları doğru yanıtlamaya çalıştılar. Kim Milyoner Olmak İster, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

MİLYONER’DEKİ 5 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ SORUNUN YANITI NE?

İlki Sinop İnceburun'la Hatay'ın en güneyi arasına, ikincisi Iğdır'ın en doğusuyla Gökçeada'nın en batı ucu arasına olmak üzere iki adet kuş uçuşu çizgi çekilecek olsa bu iki çizgi nerede kesişirdi?

“İHA’larımıza sahip çıkmıştı” diyerek paylaştı! “İHA’larımıza sahip çıkmıştı” diyerek paylaştı!

A) Çorum

B) Yozgat

C) Sivas

D) Tokat

KUŞ UÇUŞU ÇİZGİ NEREDE KESİŞİR? SİNOP HATAY, IĞDIR, GÖKÇEADA!

Eyüp İşler, D-Tokat cevabını verdi ve yarışmacı yanlış cevabı vererek 5 milyon TL'lik ödülü kaçırdı.

Doğru cevap A- Çorum cevabıydı.

EYÜP İŞLER KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Boğaziçi Üniversitesi'nde Yönetim ve Bilişim Sistemleri öğrencisi olan Eyüp İşler, iki yıllık bir hazırlık sürecinin ardından bölüme yeni geçtiğini belirtti. Başarılı eğitim hayatının yanı sıra birçok hobisi olduğunu dile getiren genç yarışmacı, sporun hayatının ayrılmaz bir parçası haline geldiğini vurguladı.

Eyüp İşler, baraj sorusunu geçene kadar saklamayı tercih ettiği bir başarı hikayesini de paylaştı. Yanında bulunan arkadaşı Edip Demir, Eyüp'ün mütevaziliğinden dolayı bu hikayeyi anlatmadığını, ancak Eyüp'ün üniversite sınavına iki kez girip ilk 100'e giremediği için üçüncü kez sınava girdiğini ve sonunda 49. sırada başarı elde ettiğini açıkladı.

Editör: Haber Merkezi