Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu Trabzonspor - Fenerbahçe maçın hakemi belli oldu

Bu paket futbolseverlere unutulmaz bir maç deneyimi ve manevi bir ziyaret fırsatı sunarak, spor ve kültürü bir araya getiriyor.

SÜPER KUPA PAKETİ: MAÇ + UMRE 45 BİN TL

Türk futbolseverler için heyecan dorukta! Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa Finali için turizm firmaları özel bir kampanya başlattı. 29 Aralık Cuma günü Riyad'da gerçekleşecek olan bu muazzam karşılaşmayı kaçırmayın ve aynı zamanda kutsal topraklarda umre ziyareti yapma fırsatını yakalayın.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ifadesine göre, iki kulübün de Suudi Arabistan'da oynamak istediği bu özel maç, futbolseverler için unutulmaz bir deneyim sunuyor. 44 bin liralık özel paket, uçak bileti, konaklama, maç bileti ve umre ziyareti gibi tüm detayları içeriyor.

Sosyal medyada büyük ilgi gören bu kampanya, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park Stadyumu'nda gerçekleşecek finali kaçırmak istemeyen futbolseverlere özel bir fırsat sunuyor. Cristiano Ronaldo ve Anderson Talisca'nın formasını giydiği Al-Nassr'ın maçlarını oynadığı bu stadyumda yaşanacak final heyecanını doyasıya yaşamak için şimdi rezervasyon yapın!

Kaynak: NTV