Süper Lig nasıl devam edecek? Süper Lig maçları iptal mi oldu? Süper Lig maçları ne zaman başlayacak? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Hedefimiz Türkiye'de futbolun doğru şekilde, herhangi bir sıkıntı yaşamadan bundan sonra en hızlı şekilde devam etmesidir." açıklamasında bulundu. Mehmet Büyükekşi, Trendyol Süper Lig'de dün oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca'nın yanı sıra iki kişinin saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü Acıbadem Ankara Hastanesinde ziyaret etti.

Türk futbolu için yeni dönem başlıyor Türk futbolu için yeni dönem başlıyor

SÜPER LİG MAÇLARI NASIL DEVAM EDECEK, İPTAL Mİ OLDU?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından yaptığı açıklamada, "Gerekli açıklamaları dün yaptık. Bugün Halil Umut Meler hocamızı ziyaret ettik. Anında hızlı bir şekilde gece toplandık ve sabah Ankara'ya geldik. Allah'a şükürler olsun hocamızın sağlık durumu gayet iyi ve inşallah yarın taburcu olacak." dedi. Saldırıyı kınayan Büyükekşi, suçluların ve bu olaya sebep olan paydaşların kendilerine gelmelerini talep etti. Ayrıca, EURO 2024'e katılmanın gururunu yaşadıklarını ve EURO 2032'ye ev sahipliği yapma hakkı elde ettiklerini vurguladı.

SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaptığı açıklamada, "Yarın yönetim kurulu toplantımız var. Burada bütün konuları açıklığıyla konuşacağız. Toplantıda ligin nasıl devam edeceğiyle ilgili sizlere bilgi vereceğiz. Bu olayı şiddetle kınıyoruz. Bu oldu, iki hafta sonra tekrar eski haline gelmesini kabul etmiyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi