Tarım ve Orman Bakanlığı, personel alımı başvuru şartları ve branş-kontenjan dağılımı, Bakan İbrahim Yumaklı'nın son dakika açıklamasının ardından detaylı bir şekilde incelenmeye başlandı. Bakanlık, ziraat mühendisi dahil olmak üzere 982 mühendis ve diğer unvanlardan 5 bin 736 kişi olmak üzere toplamda 7 bin 158 personel alımı yapacak. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın personel alımı başvurularına ilişkin detaylar da açıklandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine 7 bin 158 personel alımı yapacak

Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı

7 BİN 158 PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

TBMM Genel Kurulu'nda, bütçe üzerine yapılan konuşmaların ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın bünyesine 7 bin 158 personel alımı yapılacağını duyurdu.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI

Bakan Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanlığı'na toplamda 7 bin 158 personel alınacağını duyurdu. Bu alımların 982'si ziraat mühendisi, 1422'si mühendis olmak üzere planlandı. Ayrıca veteriner hekim, destek personeli, büro personeli, tarım işçisi ve diğer unvanlardan 5 bin 736 kişi istihdam edilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine 7 bin 158 personel alımı yapacak1

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞARTLARI BELLİ OLDU MU?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın personel alımı başvuru şartları konusunda bilgi arayışları devam ediyor çünkü Bakan Yumaklı henüz bu konuda bir açıklama yapmadı.

Editör: Yağmur Sezgin