“İHA’larımıza sahip çıkmıştı” diyerek paylaştı! “İHA’larımıza sahip çıkmıştı” diyerek paylaştı!

Togg kullanıcıları 'Cumhuriyetin 100. Yıl Konvoyu'nda buluşuyor! Cumhuriyet'in 100. yıl coşkusunu paylaşmak için, Togg T10X sahiplerine özel bir davet sunuluyor. Bu özel davetle, Togg T10X kullanıcıları Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde gerçekleşecek olan '100. Yıl Togg Konvoyu' etkinliğine katılmaya davet edildiler.

TOGG KULLANICILARI 'CUMHURİYETİN 100. YIL KONVOYU'NDA BULUŞUYOR

Togg'un resmi sosyal medya hesaplarından, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde, 29 Ekim tarihinde Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde muhteşem bir '100. Yıl Togg Konvoyu' etkinliği düzenleneceği duyuruldu.

Yapılan paylaşımda ayrıca şu ifadeler kullanıldı:

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamak için tüm Togg T10X kullanıcılarını '100. Yıl Togg Konvoyu'nda bir araya gelmeye davet ediyoruz. Bu tarihi anı hep birlikte paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. T10X kullanıcılarımızın katılım sağlamak istedikleri takdirde, Trumore üzerinden kayıt yaptırmalarını rica ederiz.

Konvoyun programı, katılımcıların 13.45'te Avrupa Yakası köprü girişinde buluşacakları ve ardından saat 14.30'da Anadolu Yakası'na geçiş yapacakları şeklinde planlanmaktadır. Bu etkinlik, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını coşkuyla kutlamak isteyen Togg T10X sahipleri için özel bir fırsattır.

Editör: Haber Merkezi