Erzincan'da maden felaketi! Erzincan'da maden felaketi!

Trenlerde öğretmenlere %50 özel indirim! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24-30 Kasım tarihleri arasında kutlanan Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik özel bir kampanya başlattı.

TRENLERDE ÖĞRETMENLERE %50 ÖZEL İNDİRİM!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, öğretmenlere yönelik bir jest olarak, 24-30 Kasım tarihleri arasında TCDD Taşımacılık tarafından yüksek hızlı trenler (YHT) ve anahat trenlerinde geçerli olmak üzere öğretmenlere yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. Bu uygulama ile öğretmenlere verilecek olan normalde yüzde 15 olan indirim oranı, belirtilen tarihlerde yüzde 50'ye çıkarılmış olacak. Bakan Uraloğlu, öğretmenlere verilen bu özel indirimin, öğretmenlerin haklarının karşılıksız bırakılamayacağını gösterdiğini ifade etti.

ÖZEL OKULLARDAKİ ÖĞRETMENLERİ DE KAPSIYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere yönelik yapılan indirim uygulamasından çeşitli öğretmen gruplarının faydalanabileceğini açıkladı. Buna göre, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı veya Bakanlık tarafından onaylanmış tüm resmi ve özel okullarda çalışan müdür ve müdür yardımcıları dahil olmak üzere, tüm öğretmenler ile uygulama ve araştırma merkezleri dahil tüm yükseköğretim kuruluşlarında çalışan öğretim elemanları ve yurtdışında görev yapan Türk uyruklu öğretmenler bu indirimden faydalanabilecek. Uraloğlu, bu özel indirimden yararlanmak için öğretmen kimlik kartlarının ibraz edilmesinin yeterli olacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi