2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödenme tarihi belli oldu 2024 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödenme tarihi belli oldu

Kırıkkale Üniversitesi'nin Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Millî Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol, Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü personelini hedef alıyor. Tezsiz yüksek lisans programı, 11 ders ve bir dönemlik proje olmak üzere toplamda 33 kredi değerine sahip. Programın tamamlanma süresi en az 2, en fazla 3 yarıyıl olarak belirlendi. Bu süre zarfında belirtilen dersleri ve projeyi başarıyla tamamlayan öğrenciler, programdan mezuniyet hakkı kazanacaklar.

Protokol kapsamında kayıt yaptıran öğrenciler, tezsiz yüksek lisans eğitimi için öngörülen ücreti %25 indirimli olarak ödeyecekler. Öğrenciler, üniversitenin belirlediği kayıt tarihlerinde belirtilen ücreti ödemeleri gerekmektedir. Ayrıca başarısız olunan dersler için tekrar ödeme yapılması gerekecektir.

Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdussamed Yeşildağ ve Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın arasında imzalanan protokol, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz'ın katıldığı bir törenle yürürlüğe girdi. Törende ayrıca Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ziya Tok, Enstitü Sekreteri Fatih Karaçam ve Doç. Dr. İlkay Doğan Taş da bulunuyordu.

Editör: Yağmur Sezgin