Bazı kurum ve kuruluşlar yeni yılın ilk gününde hizmet vermiyorlar. Ancak, bu kurumların hangilerinin açık olup olacağı konusunda net bilgi, resmi duyurularla ve ilgili kurumların açıklamalarıyla sağlanacaktır.

Yılbaşı, 31 Aralık Pazar gününe denk geliyor ve hemen ertesi gün, yeni hafta başlıyor, yani 1 Ocak 2024 Pazartesi. Bu durum öğrencilerin, 1 Ocak Pazartesi gününün tatil olup olmayacağını uzun süredir araştırmalarına neden oluyor. Özellikle de "1 Ocak üniversiteler tatil mi? 1 Ocak Pazartesi günü okul var mı, yok mu?" gibi sorular, merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu soruların cevapları genellikle resmi duyurularla ve ilgili kurumların açıklamalarıyla netlik kazanacaktır.

Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı

1 OCAK 2024 ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? 1 OCAK PAZARTESİ GÜNÜ OKUL VAR MI?

1 Ocak 2024, resmi tatiller arasında yer alıyor. Bu sebeple resmi kurumlar tatil olacak ve bunun sonucunda okullar ile üniversiteler de bir günlük bir ara verecek.

YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN 2024?

2024 yılbaşı tatili, 1 Ocak 2024 Pazartesi gününe denk gelecek. Ancak 31 Aralık 2023 Pazar günü resmi tatiller arasında bulunmuyor.

Editör: Yağmur Sezgin