10 Kasım sözleri kısa resimli mesajlar! 10 Kasım ile ilgili güzel sözler ve duygusal mesajlar! Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete göçüşünün 85. yıldönümünde, Türk milleti ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insan, yüreklerinde bıraktığı acıyı bir kez daha hissediyor. Atatürk'ü anma ve saygıyla anma gününde, özel ve duygusal mesajlarla paylaşılan anılar, resimler ve yazılar, bu anlamlı günü daha da özel kılıyor. 10 Kasım, sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde büyük bir hüzün ve anlam yükü taşıyan bir gündür. Atatürk'ün mirası, bu özel günlerde bir kez daha hatırlanır ve paylaşılır.

10 KASIM SÖZLERİ KISA RESİMLİ MESAJLAR!

Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız, bu yeterlidir.

Bugün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andığımız gündür. Onun ilke ve inkılaplarıyla aydınlanan yolumuzda, geleceğe umutla bakıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize miras bıraktığı Cumhuriyet sevgisiyle dolu bir gün. Türk bayrağımızla özdeşleşen bu büyük lideri, minnetle anıyoruz.

Atatürk'ün öğrettikleriyle aydınlanan genç nesiller, Cumhuriyetimizin teminatıdır. 10 Kasım, ona olan sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlamamıza vesile olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anıyor, O'nun ilke ve devrimleriyle dolu bir Türkiye için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz.

Milletimizle birlikte yürüdüğüm sürece, ölümsüzlüğü bulurum.

Seni özlemle anıyor, yolundan sapmayacağımıza söz veriyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlamanın 85. yılında, O'nun gösterdiği yolda yürümeye devam ediyoruz. Saygı ve minnetle anıyoruz.

10 KASIM İLE İLGİLİ GÜZEL SÖZLER VE DUYGUSAL MESAJLAR!

Atatürk'ü Anma Günü, Türk milletinin kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesini hatırlatır. O'nun önderliğindeki büyük zaferler, bize güç ve ilham veriyor.

Ufukta bir ışık belirdi 10 Kasım sabahında, güneş doğmuyor, hava karanlık, sokaklar ıssız … Cumhuriyet ağlıyor!

10 Kasım, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıl dönümüdür. Onunla gurur duyuyor ve Türkiye'yi onun değerleri doğrultusunda daha da güçlendirmek için çalışıyoruz.

Erdoğan: Emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz Erdoğan: Emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz

Unutmadık, unutmayacağız güzel adam. Seni ve bizim tüm için yaptıklarını unutmadık, unutmayacağız, ruhun şad olsun.

Atatürk'ü Anma Günü, Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin sembolüdür. O'nun ilke ve inkılapları, Türkiye'nin çağdaş dünyada daha güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlar.

10 Kasım sabahı 09.05 bütün sirenler çaldı, bütün gözyaşları aktı, bütün herkes hazırda, sen hiç unutulmazsın çünkü sen Atatürksün…

Büyük önder Atatürk'ün ileri görüşlülüğü ve önderliği sayesinde Türkiye, çağdaş dünyayla bütünleşti. Onun adını yaşatmak, ülkemizi daha da ileriye taşımak için çaba göstermeliyiz.

Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. Ruhun şad olsun.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü özlem ve saygıyla anıyoruz. Onun önderliğindeki devrimlerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ne olan bağlılığımız her daim devam edecek.

Editör: Haber Merkezi