30 Ekim Pazartesi okullar tatil mi? Yarın (30 Ekim) okullar var mı yok mu? Milyonlarca çalışanın büyük bir merakla beklediği 28 Ekim ve 29 Ekim tatil durumu nihayet netlik kazandı. 2023 yılı, Türkiye'nin 100. yılını kutlayacağı özel bir yıl olarak kayıtlara geçecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönemi için hazırlıklar başlamış durumda. Ancak, tatil günlerinin haftanın hangi günlerine denk geldiği meselesi, merakla beklenen konulardan biriydi.

Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı Somali denizlerini Türkiye koruyacak! Anlaşmanın üç önemli detayı

30 EKİM PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim" açıklamasını yaptı.

YARIN (30 EKİM) OKULLAR VAR MI YOK MU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına layık bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuya katılan milletime teşekkür ediyorum. Bu nedenle, 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.' açıklamasını yaptı.

Editör: Haber Merkezi