2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi ve sandık başkanı paraları kaç TL? 2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi ve sandık başkanı paraları kaç TL?
CHP'de kurultay 25-26 Kasım'da yapılacak! Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) olağan kurultayın 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilmesi, ayrıca tüzük kurultayının 25-26 Kasım tarihlerinde yapılmasına karar verildi.

CHP'DE KURULTAY TAKVİMİ NETLEŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleşti. Toplantı sonucunda CHP'de olağan kurultayın 4-5 Kasım tarihlerinde, tüzük kurultayının ise 25-26 Kasım tarihlerinde düzenlenmesine karar verildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda, 38. olağan kurultayın MYK tarafından önerilen tarihler olan 4-5 Kasım tarihlerinde yapılması kararı alındı. Ayrıca, tüzük kurultayının da 25-26 Kasım tarihlerinde düzenlenmesine oybirliği ile karar verildi. CHP'de il kongreleri de devam ediyor ve şu ana kadar 33 ilde kongre süreci tamamlandı. İstanbul'da ise 196 delegeye sahip olan il kongresi 8 Ekim'de gerçekleşecek. Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ve Cemal Canpolat, İstanbul il kongresinde adaylıklarını açıkladılar. İl kongreleri, 15 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Editör: TE Bilisim