2024 yaşlı aylığı ne kadar, kaç TL? Yaşlı aylıkları parası ne kadar oldu? 2024 yaşlı aylığı ne kadar, kaç TL? Yaşlı aylıkları parası ne kadar oldu?
DMR Unlu Mamüller (DMRGD) Simit Sarayı halka arz tarihi ve fiyatı! 14 Eylül Perşembe akşamı SPK tarafından yayınlanan bültende bir şirketin halka arz başvurusuna onay verildi! DMR Unlu Mamüller (Simit Sarayı) yani borsa kodu ile “DMRGD”. Yazımızda DMRGD halka arz incelemesini sizler ile paylaşacağız.

DMR UNLU MAMÜLLER (DMRGD) SİMİT SARAYI HAKKINDA

2002 yılında ilk mağazasını açan Simit Sarayı, geleneksel Anadolu simidini önce Türkiye'ye, sonra da dünyaya tanıtmak amacıyla kuruldu. Bugün yurt içi ve yurt dışında yüzlerce Simit Sarayı mağazası bulunmakta ve her gün 1.000.000'dan fazla kişiye lezzetli ürünleriyle hizmet vermektedir. 2015 yılında dünya standartlarında üretim yapan ve son teknolojiyle donatılmış olan "Esnek Simit Üretim Hattı"nı devreye alarak küresel varlığını güçlendirmiştir. Bu tesis, dünyanın en yüksek kapasiteli üretim tesisi olarak bilinmektedir ve toplamda 25.000 metrekarelik bir alanda faaliyet göstermektedir. Simit Sarayı, tüketicilerin alışkanlıklarını ve beklentilerini sürekli olarak araştırarak pazarın değişen ihtiyaçlarına hızlı cevaplar sunmaya odaklanmaktadır. Rekabetin hızla arttığı bir ortamda hayatta kalabilmek için özgün ve taklit edilemez ürünler geliştirmeye ve bu ürünleri mağazalarında tüketicilerle buluşturmaya büyük önem vermektedir. Ürünlerini dünya çapında gönderen Simit Sarayı, üretim fabrikasında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve Helal Gıda sertifikalarına sahiptir. Ayrıca, BRC Food Gıda Güvenliği Standardı ve IFS Food Gıda Güvenliği Standardına uygun olarak inşa edilen fabrikada üretilen ürünler, Horeca kanalı başta olmak üzere iç ve dış pazarda satılmaktadır. Simit Sarayı, müşteri odaklı bir yaklaşım benimseyerek her zaman tüketici ihtiyaç ve beklentilerini öncelikli tutar. 2021 yılında, modern perakendecilik ve marketçilik iş modeli ile perakendecilik standartlarını yükselterek DMR Unlu Mamulleri Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat Anonim şirketi adı altında toptan/perakende gıda ticaretinde de faaliyet göstermeye başlamıştır.

DMRGD HALKA ARZ FİYATI NE KADAR KAÇ TL?

DMR Unlu Mamüller (Simit Sarayı), halka arz fiyatı 10.24 TL ile işlem görmeye başlayacak.

DMRGD HALKA ARZ TARİHİ NE ZAMAN?

DMR Unlu Mamüller halka arz tarihi 21-22 Eylül olarak belirlenmiştir. Halka arz, eşit dağıtım yöntemi ile gerçekleştirilecek, ve şirketin Borsa İstanbul kodu DMRGD olacaktır. Şirketin halka arz edeceği pay miktarı 75.000.000 olarak belirlenmiştir. DMRGD, Borsa İstanbul'da yıldız pazarda işlem görecek.

DMR KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

2002 yılında kurulan Simit Sarayı, Türk mutfağının geleneksel lezzeti olan Anadolu simidini öncelikle Türkiye'de tanıtmak, ardından da dünya genelinde yaygınlaştırmak amacıyla yola çıkmıştır. Bu hedef doğrultusunda DMR Unlu Mamüller (DMRGD), katılım endeksine uygun bir iş modeline sahiptir. Simit Sarayı, geleneksel Anadolu simidi ile tanınan bir marka olarak büyümüş ve bu başarısını uluslararası arenada da sürdürmüştür. DMRGD endeksi içindeki yerleşimi, şirketin sağlam bir finansal temele sahip olduğunu göstermektedir. Simit Sarayı, lezzetli ürünleri ve benzersiz damak tatları ile müşterilerini memnun etmek için çalışmaya devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim