Dolar 24 TL'ye mi düştü? 5 Kasım 2023 dolar Euro kaç TL? Google'da dolar kurunun yanlışlıkla 24,14 TL olarak gösterilmesi, ekonomiyle ilgilenenler ve yatırımcılar arasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Bu teknik hatanın ardından kısa süreli bir karışıklık yaşandı. İlgili etiketler, sosyal medya platformlarındaki konuşmalarda ön plana çıktı.

DOLAR 24 TL'YE Mİ DÜŞTÜ?

Teknoloji devi Google, arama motorunda TL karşısında yaklaşık 28,38 olan dolar kurunu yanlışlıkla 24,14 olarak gösterdi. Bu durum başlangıçta doların 4 TL düştüğü şeklinde yanlış anlaşıldı, ancak gerçekte teknik bir hata kaynaklıydı.

Aile gençlik fonu başvuru tarihi ne zaman? Faizsiz kredi detayları Aile gençlik fonu başvuru tarihi ne zaman? Faizsiz kredi detayları

5 KASIM 2023 DOLAR EURO KAÇ TL?

EURO'nun değeri şu an itibariyle 30,21'dir.

DOLAR/TL, dünkü yükselişin ardından 28,3533 seviyesinde kapanmıştır. Şu an itibariyle ise 28,40'dan işlem görmektedir.

STERLİN/TL ise 34,65 seviyesinden satılmaktadır.

DAHA ÖNCEDE AYNI HATA OLDU

Daha önce de benzer bir hata yaşanmıştı. Örneğin, 29 Ekim tarihinde de Google'da dolar kuru yanlışlıkla 24,15 olarak gösterilmişti. Ancak daha sonra bu durumun teknik bir hata nedeniyle meydana geldiği anlaşılmıştı. Yaşanan hata, kısa süreli bir panik yaratırken, "Dolar 24" ve "Google" etiketleri, sosyal medya platformu X'te hızla en çok konuşulan konular arasına girdi.

Editör: Haber Merkezi