Ekos Teknoloji halka arz, talep toplama ne zaman? Ekos Teknoloji kaç lot verir, katılım endekse uygun mu? Halka arz takvimine göre, bu hafta 3 ayrı şirket SPK onayı alarak dikkat çekmektedir. Bu onay alan şirketlerden biri de Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş. olarak belirlenmiştir. Daha önceki 2-3 Kasım tarihlerinde Tureks Turunç'un halka arz işlemi gerçekleşmişti. Ancak bu tarihlerden sonra yeni halka arz onayları beklenmekteydi. 10 Kasım tarihinde ise SPK tarafından onaylanan yeni şirketler kamuoyuna duyurulmuştur. Halka arz işlemleri ve bu işlemlere ilişkin onaylar, yatırımcılar ve piyasa takipçileri tarafından büyük bir ilgi ile takip edilmektedir.

EKOS TEKNOLOJİ HALKA ARZ, TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Ekos Teknoloji ve Elektrik'in Yıldız Pazar'da işlem görmesi bekleniyor ancak işlem tarihi henüz resmi olarak açıklanmış değil. Bu halka arzın eşit mi, oransal mı olduğu ve BIST kodu gibi ayrıntılar, işlem tarihi ile birlikte netleşecektir. Yatırımcılar ve piyasa takipçileri, bu tür ayrıntıları yakından izleyerek işlem tarihine hazırlık yapacaklardır. Her halka arz işlemi, yatırım fırsatları ve piyasadaki dinamikler açısından önemlidir ve bu nedenle bu tür bilgilere büyük bir ilgi gösterilmektedir.

Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş.'nin halka arz büyüklüğü 766,2 milyon TL olarak belirlendi. Şirketin hisse fiyat aralığı ise 12,77 TL olarak açıklandı.

Aile gençlik fonu başvuru tarihi ne zaman? Faizsiz kredi detayları Aile gençlik fonu başvuru tarihi ne zaman? Faizsiz kredi detayları

EKOS TEKNOLOJİ KAÇ LOT VERİR?

Sermaye Artırımı: 60.000.000 Lot gerçekleştirilecektir.

EKOS TEKNOLOJİ KATILIM ENDEKSE UYGUN MU?

Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş.'nin halka arzının katılım endeksine uygunluğu, onaylı izahname ile birlikte yayınlanacak olan katılım finans ilkeleri bilgi formu ve borsa görüşü ile netlik kazanacaktır.

Editör: Haber Merkezi