Galatasaray Bayern Münih maçı EXXEN ücretsiz izle! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, 3. hafta müsabakasında Bayern Münih'e konuk olacak. Bu heyecan verici maç, Rams Park Stadyumu'nda oynanacak ve futbolseverler bu karşılaşmayı sabırsızlıkla bekliyorlar. Galatasaray, son olarak Beşiktaş'ı mağlup ederken, takımın önemli oyuncularından Mauro Icardi'nin sakatlık durumu ise taraftarlar arasında endişeye neden oldu. Galatasaray - Bayern Münih maçına dair yayın bilgileri, muhtemel 11'ler, hakem bilgisi ve daha birçok detay haberimizde bulunuyor.

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA ÜCRETSİZ Mİ?

Galatasaray - Bayern Münih müsabakası, 24 Ekim Salı günü saat 19:45'te Exxen platformunda canlı olarak izlenebilecek.

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI EXXEN ÜCRETSİZ İZLE!

Exxen, 14 günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor ve bu kapsamda Galatasaray - Bayern Münih maçı da ücretsiz olarak takip edilebilecek. Exxen ücretsiz deneme kampanyasına katılmak için, kredi kartı bilgilerini platforma girmek gerekiyor. Ancak bu süreçte kredi kartından sadece 1 TL tutarında bir ücret çekiliyor ve 1 hafta sonra bu ücret iade ediliyor. Eğer 14 günlük deneme süresinin sonunda Exxen üyeliğinizi iptal etmek isterseniz, hiçbir ek ücret ödemeden Exxen üyeliğinizden ayrılabilirsiniz.

DEV MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun üçüncü haftasında Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki karşılaşmanın hakemi İtalyan hakem Davide Massa olacak. UEFA'dan yapılan resmi açıklamaya göre, 24 Ekim Salı günü oynanacak bu kritik müsabakanın hakem kadrosunda Massa'ya yardımcı olarak Filippo Meli ve Stefano Alassio eşlik edecek. Maçın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin bu önemli karşılaşmasının yönetimi için bu deneyimli hakem kadrosu görev alacak.

Sacha Boey, Bayern Münih'te Sacha Boey, Bayern Münih'te

GALATASARAY - BAYERN MÜNİH MAÇ BİLETİ NE KADAR KAÇ TL?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçı, 24 Ekim Salı günü saat 19.45'te Bayern Münih ile oynanacak. Maçın bilet fiyatları da açıklandı. En uygun bilet 900 TL'den satılacakken, en yüksek fiyatlı bilet ise 20.000 TL olarak belirlendi. Bu fiyat aralığı, taraftarlara farklı seçenekler sunuyor ve her keseye hitap etmeyi amaçlıyor.

Editör: Haber Merkezi