Magnum Porsche çekilişi ne zaman sonuçları belli oldu mu? Magnum Porsce Taycan 2023 çekiliş Asıl ve yedek liste açıklandı mı? Magnum Porsche Taycan çekilişi heyecanla beklenmeye devam ediyor. Magnum çubuklarındaki şifreleri kullanarak çekilişe katılan binlerce kişi, çekiliş tarihini ve sonuçların açıklanacağı tarihi öğrenmek için araştırmalarını sürdürüyor. 30 Eylül'e kadar başvuruların kabul edildiği çekiliş için önemli tarihler açıklandı.

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Magnum Porsche Taycan çekilişi 10 Ekim 2023 saat 11:30'da başladı. Bu çekiliş, 10 Ekim 2023 tarihinde saat 11:00'da başvuruların sona erdiği ve herkesin katılımına açık olan 7. Dönem için U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (“U2”) tarafından Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

MAGNUM PORSCE TAYCAN 2023 SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Magnum Çekilişi, 10 Ekim 2023 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. İki ayrı çekilişte 2 kişi Porsche Taycan kazandı ve 4 kişi 100 bin liralık ParamCard kazandı. Çekiliş sonuçları 15 Ekim 2023 tarihinde ilan edilecek. Kazananların isimlerini gazetelerden önce kimkazandi.com'da öğrenebilirsiniz. Çekiliş sonuçlarını incelemek için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz: https://www.kimkazandi.com/cekilissonucu/magnum-2023-cekilis-sonucu

MAGNUM PORSCHE TAYCAN MODELİ NE VE FİYATI NE KADAR?

Magnum'un 7. dönem çekilişinde 2 kişiye 2021 model Porsche Taycan verilecek. Porsche Taycan'ın perakende satış fiyatı 3.591.046,68 TL olarak belirtiliyor.

Kanlı Para Oyunu nedir? Kanlı Para Oyunu ne zaman çıktı? Kanlı Para Oyunu okullarda neden yasak? Kanlı Para Oyunu nedir? Kanlı Para Oyunu ne zaman çıktı? Kanlı Para Oyunu okullarda neden yasak?

MAGNUM PORSCE TAYCAN 2023 ÇEKİLİŞ ASIL VE YEDEK LİSTE AÇIKLANDI MI?

Magnum Porsche Taycan çekilişinin sonuçları henüz açıklanmadı. Çekiliş sonuçlarını öğrenmek ve asil ve yedek listeyle ilgili bilgilere ulaşmak için resmi kaynakları ve Magnum'un resmi web sitesini takip etmeniz gerekecektir.

Editör: TE Bilisim