2024 engelli maaşı ne kadar, kaç TL? Engelli aylıkları ne kadar oldu? 2024 engelli maaşı ne kadar, kaç TL? Engelli aylıkları ne kadar oldu?

Sur Tatil Evleri kaç Lot verdi? Sur Tatil Evleri GYO ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. 7-8 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen halka arz işlemlerinin ardından talep toplama süreci tamamlandı. Yatırımcılar, lot sayısı ve hisselerin borsada işlem göreceği tarih gibi detayları öğrenmek için son dakika açıklamalarını bekliyor.

SUR TATİL EVLERİ KAÇ LOT VERDİ?

Sur Tatil Evleri'nin halka arzında talep toplama işlemleri 8 Aralık itibarıyla tamamlandı. Halka arz sonuçlarının açıklanması bekleniyor ve lot dağıtım sayıları netlik kazanacak. Halka arz sonuçları açıklandığında detayları bu haber üzerinden öğrenebilirsiniz.

Sur Tatil Evleri'nin halka arzında payların %80'i yurt içi bireysel yatırımcılara, %20'si ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edildi. Olası bireysel katılıma göre dağıtılacak pay miktarları ise şu şekilde belirlendi:

  • 2 milyon katılımcı: 18 lot (885 TL)
  • 2,5 milyon katılımcı: 14 lot (688,5 TL)
  • 3 milyon katılımcı: 12 lot (590 TL)
  • 3,2 milyon katılımcı: 11 lot (541 TL)
  • 3,5 milyon katılımcı: 10 lot (492 TL)
  • 4 milyon katılımcı: 9 lot (442 TL)

SUR TATİL EVLERİ GYO NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Sur Tatil Evleri'nin önümüzdeki haftadan itibaren borsada işlem görmesi bekleniyor. Tarih netleştiğinde haberimizi güncelleyeceğiz.

Editör: Haber Merkezi