WhatsApp yeni özellik üzerinde çalışıyor. WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Gelen haberlere göre TestFlight uygulamasında iOS için beta 23.5.0.70 güncellemesi yayınlandı. Gelişmeleri Erişim Haber sayfamızdan takip edebilirsiniz. Önceki WhatsApp beta 23.5.0.70, iOS güncellemesinde olduğu gibi, bu beta sürümü bazı hata düzeltmeleri ve genel iyileştirmeler içerir. Ancak bu sürümün, geliştirilmekte olan yeni bir özelliğin keşfedilmesini de sağlayacağı söyleniyor. Buna göre grup görüşmeleri için son kullanma tarihleri belirlenebilir. Yakın zamanda tüm kullanıcıların kullanımına sunulması beklenen WhatsApp'ın yeni özelliği, iOS beta sürümünde test ediliyor. WhatsApp yeni geliştirdiği bir özelliği kullanıcılarıyla paylaşacak. WhatsApp'ın konuşma gruplarının sona erme tarihi tarafından belirlenen süreye ulaşıldığında, kullanıcılardan grubu temizlemelerini isteyecektir. WaBetaInfo tarafından tespit edilen yeni bir iOS beta sürümüne göre, WhatsApp, grup sohbetleri için bir son kullanma tarihi belirlemenize izin veren "Süresi Dolmuş Gruplar" adlı yeni bir özelliği test ediyor. Aktarılanlara göre belirlenen sona erme tarihine ulaşıldığında, kullanıcılardan grubu temizlemeleri istenecektir. "Süresi Dolan Gruplar" seçeneği, bir grubun ayarlarında görünecek ve kullanıcıların gün, hafta veya özel tarih gibi seçenekleri belirlemesine olanak tanıyacak. [caption id="attachment_6783" align="alignnone" width="1024"]WhatsApp yeni özellik üzerinde çalışıyor WhatsApp yeni özellik üzerinde çalışıyor[/caption]

Türksat 5A'dan sonra gözler Türksat 6A'da Türksat 5A'dan sonra gözler Türksat 6A'da

YENİ ÖZELLİK TEST AŞAMASINDA

Teknoloji gelişmeleri yakından takip eden WhatsApp'ın, iOS beta için, kullanıcıların belirli bir süre sonra grup üyeleriyle iletişime geçilerek gruplar için bir son kullanma tarihi belirlemesine olanak tanıyan yeni bir özellik üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Bu özellik kullanıma sunulduğunda, kullanıcılar gün, hafta veya özel bir tarih gibi çeşitli son kullanma seçenekleri arasından seçim yapabilecektir. Ayrıca kullanıcılar önceden belirlenmiş son kullanma tarihini değiştirebilir veya fikrini değiştirirse kaldırabilir. Görünüşe göre ayarlanmış herhangi bir son kullanma tarihi, diğer katkıda bulunanlar için değil, yalnızca sizin için geçerli olacaktır. Rapor, gruplar için bir son kullanma tarihi seçme yeteneğinin şu anda geliştirme aşamasında olduğunu ve uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde yayınlanmasının beklendiğini söyledi.

NE ZAMAN KULLANILABİLECEK?

WhatsApp, gruplar için son kullanma tarihini seçme özelliğinin geliştirilmekte olduğunu ve uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde yayınlanacağını belirtiyor.

WHATSAPP NEDİR, NE İŞE YARAR?

Günümüzde mobil uygulamaların önemi oldukça fazladır. Her telefon uygulamasının kendine ait birçok özelliği vardır. Hangi amaçla kullanılması gerektiği de önemlidir. WhatsApp herkesin aktif olarak kullandığı bir uygulamadır. WhatsApp uygulamasını daha önce kullanmamış olanlar detaylı bilgi için başvurarak öğrenmek istiyorlar. WhatsApp, telefon kullanıcılarının internet üzerinden birbirleriyle iletişim kurmasını sağlar. Mesajlaşma dışında görüntülü ve sesli görüşmeye olanak sağlayan önemli bir telefon uygulamasıdır.

Kaynak : https://www.tekteckno.com/

Editör: TE Bilisim