Borsada halka arz işlemleri, milyonlarca kişinin ilgisini çekmeye devam ediyor ve şimdi de iki şirket, Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuruda bulunarak bu trende katılmayı hedefliyor. Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları AŞ (Enterprise) ile Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret AŞ (OBAMI), halka arz için resmi başvurularını SPK'ya yapmış durumda. Borsa yatırımcıları, bu şirketlerin halka arz süreçlerini yakından takip ediyor ve ayrıntıları büyük bir merakla bekliyorlar.

YES OTO KİRALAMA HALKA ARZ, TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları A.Ş. (Enterprise), halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuruda bulundu. Ancak başvurunun ardından halka arzın ve talep toplamanın ne zaman gerçekleşeceği hakkında henüz detaylar açıklanmadı. Bu konuda net bilgilere SPK onay süreci sonrasında ulaşabileceğimizi tahmin ediyoruz. Halka arz ile ilgili tüm güncel bilgilere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.

Yeni Merkez Bankası Başkanı kim olacak? Merkez Bankası ataması belli oldu mu? Yeni Merkez Bankası Başkanı kim olacak? Merkez Bankası ataması belli oldu mu?

YES OTO KİRALAMA KAÇ LOT VERİR, KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları AŞ (Enterprise), toplamda 35 milyon lira nominal değerindeki hisselerini "bireysele eşit dağıtım" yöntemiyle halka arz etmeyi planlıyor.

YES OTO KİRALAMA HAKKINDA BİLGİ

1990 yılında kurulan Yes Oto Kiralama A.Ş., 1997 yılından itibaren National Car Rental® Türkiye lisansı ile hizmet vermeye başladı. Türkiye'nin ilk günlük araç kiralama markası olan Yes Oto Kiralama, özellikle havayolu şirketleri ile gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde online araç kiralama hizmetini sektörde bir ilki gerçekleştirerek sunmuştur. Ayrıca, 2014 yılından itibaren Enterprise Rent A Car ana lisansını alarak Enterprise Türkiye olarak hizmetlerine devam etmektedir.

Yes Oto Kiralama A.Ş., Enterprise Holding bünyesinde bulunan Enterprise Rent-A-Car, Alamo ve National Car Rental markalarını Türkiye'de 37 ilde 80'den fazla ofis ile temsil etmektedir.

Editör: Haber Merkezi