Zerrin Sümer kiminle evlendi? Oyuncu Zerrin Sümer’in eşi kim? Ünlü oyuncu Zerrin Sümer, yaptığı evlilik açıklamasıyla büyük bir sürprize imza attı. 78 yaşındaki deneyimli oyuncu, 8 ay önce sessiz sedasız bir nikahla evlendiğini açıklayarak gündemde büyük yankı uyandırdı. Sümer'in bu itirafı, izleyenleri oldukça şaşırttı.

Erdoğan’dan Mısır’a 12 yıl sonra ilk ziyaret Erdoğan’dan Mısır’a 12 yıl sonra ilk ziyaret

ZERRİN SÜMER KİMİNLE EVLENDİ?

Ünlü oyuncu Zerrin Sümer, son dönemde Ömer dizisindeki rolü ile tanınan Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programının bu haftaki konuğu oldu. 78 yaşındaki deneyimli oyuncu, programa katılarak hakkında az bilinen detayları paylaştı. Zerrin Sümer, 22 yıl boyunca birlikte yaşadığı sevgilisiyle 8 ay önce resmi bir nikahla evlendiğini izleyicilerle paylaştı. Bu itirafla izleyicileri şaşırtan Zerrin Sümer, programın ilgi odağı haline geldi.

Ünlü oyuncu Zerrin Sümer, 22 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi ile evlendiğini açıkladı ve şunları söyledi:

Yaklaşık 7-8 ay önce evlendik. Bu durumu ilk kez açıklıyorum çünkü genellikle özel hayatımla ilgili pek konuşmam. İstanbul'da yaşadığım bir dönemde, çok ciddi bir şekilde hastalandım ve dışarı çıkamayacak durumdaydım. O zamanlar telefonlar da yaygın değildi ve yardım çağırabileceğim kimse yoktu. O an kendi kendime, 'Bu böyle devam edemez' dedim. Oğlumla bir konuşmamızda, hayatıma birini alabileceğimi söyledim. Oğlum ise, 'Hoşlandığın kişiyle birlikte olabilirsin, ama evlenme' dedi. Ardından yıllar geçti ve şu anki eşimle tanıştım. Yıllar sonra ilk kez birisine duygusal bir bağ hissettim. Benimle ilgilendiği için mutlu oldum. Açıkça ona hislerimi ifade ettim ve o da şaşırdı. Evlilik teklifini o yaptı. Beni 22 yıl boyunca aynı evde yaşadı. Bir gün, 'Neden seninle evlenmiyoruz?' dedi ve ben de kabul ettim.

Editör: Haber Merkezi