Son zamla motorin fiyatı rekor seviyeye yükseldi Son zamla motorin fiyatı rekor seviyeye yükseldi
Dofer Yapı Malzemeleri (DEFOR) halka arz ne zaman? #DEFOR hisse fiyatı ne kadar kaç adet lot verilecek? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 5 Ekim 2023 tarihinde Dofer Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret AŞ (DOFER) şirketinin halka arzına onay verdi. Şirket, önümüzdeki hafta talep toplayarak borsaya katılacak. Bu adım, şirketin halka arz sürecinin bir parçası olarak gerçekleşmektedir.

DOFER YAPI MALZEMELERİ (DEFOR) HALKA ARZ NE ZAMAN?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 5 Ekim 2023 tarihinde Dofer Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret AŞ (DOFER) şirketinin halka arzına onay verdi. Şirketin Talep toplama tarihleri henüz belli olmamakla birlikte, 11-12-13 Ekim tarihlerinde başlaması beklenmektedir. Dofer Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret AŞ, halka arz sürecine yaklaşmaktadır.

#DEFOR HİSSE FİYATI NE KADAR KAÇ TL?

Dofer Yapı'nın halka arzında 17.000.000 lot hisse dağıtımı planlanmaktadır. Halka arza 3 milyon kişinin katılması durumunda, hisse dağıtımının 5-6 lot arasında olması öngörülmektedir. Ancak bu rakamlar kesinlik taşımamakta olup, katılımcı sayısının artması veya azalması durumunda dağıtım miktarı değişebilir.

DEFOR HİSSE KAÇ ADET LOT VERİLECEK?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 5 Ekim 2023 tarihinde Dofer Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret AŞ (DOFER) şirketinin halka arzına onay verdi. Dofer Yapı halka arzında 1 lot hisse fiyatı 17,11 TL olarak belirlenmiştir. Bu adım, şirketin halka arz sürecinin bir parçası olarak gerçekleşmektedir.

Editör: TE Bilisim