Sipahi dizisi ilk bölüm ne zaman, hangi gün? Sipahi ne zaman başlayacak, konusu nedir? Sipahi dizisi oyuncuları ve konusu şimdiden merak konusu oldu. İlk tanıtımıyla nefes kesen Sipahi dizisinin yapımını CNP film, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat, yönetmenliğini Hakan İnan, senaristliğini ise Ali Doğançay üstleniyor. Peki, Sipahi dizisi ilk bölüm ne zaman, hangi gün? Sipahi ne zaman başlayacak, konusu nedir? İşte yeni dizi ile ilgili merak edilenler.

Sinagog nedir, ne anlama gelir? Yahudiler sinagogda ne yapar? Türkiye’de sinagog var mı, kaç tane? Sinagog nedir, ne anlama gelir? Yahudiler sinagogda ne yapar? Türkiye’de sinagog var mı, kaç tane?

SİPAHİ DİZİSİ İLK BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Sipahi dizisinin ilk bölüm fragmanı 21 Kasım tarihinde izleyicileri ile buluştu. Dizinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor fakat ilk bölümün Aralık ayı içerisinde izleyicileri ile buluşacağı öngörülüyor. Konu hakkındaki gelişmeler ile birlikte haberimiz güncellenecektir. Sipahi dizisi ilk bölüm ne zaman SİPAHİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, KONUSU NEDİR? Batı'nın karanlık güçlerinin desteklediği 'Manager' yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye'de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir. ürk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.

Kaan Yıldırım

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986'da İstanbul'da doğdu. İngiltere, Londra Brunel Üniversitesi'nden pazarlama bölümünden mezun oldu ve Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Yıldırım, oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini oynayarak başlamıştır. Ancak asıl çıkışını Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu'nun oynadığı "Ulan İstanbul" dizisi ile yaptı. 2015 yılında Adı Mutluluk adlı yaz dizisinde Ezgi Eyüboğlu ile birlikte Batu Değirmenci'nin başrolünü oynadı. Ezgi Eyüboğluyla 2016’da evlendi. Çift, 26 Haziran 2019'da boşandı. Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 İstanbul, Türkiye doğumlu Türk oyuncudur. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi'nden pazarlama bölümünden mezun oldu ve ardından Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Yıldırım, oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini oynayarak başladı. Ancak asıl çıkışını Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu'nun oynadığı Ulan İstanbul dizisiyle yaptı. 2015 yılında başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile paylaştığı Adı Mutluluk adlı yaz dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırmıştır.

Kaynak : https://fikrikalem.com/

Editör: TE Bilisim