Koçgiri isyanı, ayaklanması nedir? Koçgiri isyanı neden çıktı, kim başlattı? Koçgiri isyanı, ayaklanması nedir? Koçgiri isyanı neden çıktı, kim başlattı?

Komili İsrail malı mı? Komili menşei neresi? Komili hangi ülkenin malı? İsrail-Filistin Savaşı sonrasında, Komili markasının menşeiyle ilgili önemli bir konu olarak gündemde yer almıştır. Bu dönemde, bazı vatandaşlar İsrail markalarına karşı bir boykot kampanyası başlatmışlardır. Dolayısıyla insanlar, hangi markanın hangi ülkeye ait olduğunu öğrenme ihtiyacı duymaktadırlar.

KOMİLİ İSRAİL MALI MI, MENŞEİ NERESİ, HANGİ ÜLKENİN MALI?

Merak eden vatandaşlar için belirtelim ki Komili, Türkiye merkezli bir markadır. Türkiye'nin önde gelen temizlik ve kişisel bakım ürünleri üreticilerinden biri olan Komili, özellikle zeytinyağı, sabun, şampuan, vücut losyonu gibi ürünlerle tanınır. Komili ürünleri Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkeye ihraç edilmektedir. Komili İsrail malı değildir. Türkiye merkezli bir şirket olan Yıldız Holding'e aittir ve Türkiye'de üretilen temizlik ve kişisel bakım ürünleri markasıdır. İsrail ile herhangi bir bağlantısı yoktur.

Editör: Haber Merkezi