Temel Antrenörlük eğitimi başvuru 2023! Antrenör Temel Eğitim Programı sınav tarihi ne zaman? Temel Eğitim başvuruları, e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Şu an için "2023/3 Antrenör Temel Eğitim Programı" başvuru tarihleri, sınav tarihi ve başlama tarihi hakkında resmi açıklamalar henüz yapılmamıştır. Temel Antrenörlük eğitimi 2022/3 dönemi için de tarihler belirtilmemiştir. Güncel bilgilere ulaşabilmek için resmi kaynakları ve ilgili kurumların duyurularını takip etmek önemlidir. Detaylı bilgiler için haber kaynaklarına başvurmanız gerekebilir.

ANTRENÖR TEMEL EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Temel Eğitim başvuruları 02-13 Ekim 2023 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılabilecektir. Başvurular onaylandıktan sonra, adayların 06 Kasım - 08 Aralık 2023 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi'ne (http://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) giriş yaparak sınav kaydı oluşturması gerekecektir. Bu sınav kaydı oluşturma işlemi için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Adayların sınav kaydını oluşturmamaları durumunda sınava katılmalarına izin verilmeyecektir. Detaylı bilgilere ulaşabilmek için resmi kaynakları ve ilgili kurumların duyurularını takip etmek önemlidir.

Wilson İlkeleri nedir, maddeleri nelerdir? Wilson İlkeleri 12. Madde nedir? Wilson İlkeleri nedir, maddeleri nelerdir? Wilson İlkeleri 12. Madde nedir?

ANTRENÖR TEMEL EĞİTİM PROGRAMI SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

02-13 Ekim 2023 tarihleri arasında, Temel Eğitim başvuruları, e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır. Başvurularını tamamlayan adaylara, belirttikleri e-posta adreslerine referans numarası gönderilecektir. Antrenör temel eğitim ve kayıt yenileme (bütünleme) sınav ücreti ödemeleri, referans numaraları veya Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık numaraları ile 02 Ekim 2023 tarihinden itibaren, 13 Ekim 2023 saat 17:00'a kadar Ziraat Bankası Şube/ATM ve Mobil (Kurumsal Ödemeler/Gençlik ve Spor Bakanlığı Kursiyer ödemeleri) ödeme kanalları üzerinden gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgilere ulaşmak için resmi kaynakları ve ilgili kurumların duyurularını takip etmek önemlidir.

TEMEL ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BAŞVURU 2023!

2023/3 dönemi sınav tarihi olarak belirlenen 14 Ocak 2024 tarihinde, tüm adayların sınavları yapılacaktır. Sınavla ilgili daha fazla bilgi ve detaylar için resmi kaynakları ve ilgili kurumların duyurularını takip etmek önemlidir.

Editör: TE Bilisim